Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering, met als speciale gast Freek de Jonge

Vrijdag 14 oktober 2016, 20:15u
De Andersons veroverden voorgaande theaterseizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit onwaarschijnlijke trio langs bijzondere locaties met “Hier Dooft Niets”, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. U bent gewaarschuwd: de Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.

“Verwondering is het begin van alles wijsheid”, dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten, dus als extra traktatie is er elke voorstelling ook een inspirerende muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar te gast die zijn of haar verwondering met u zal delen. Deze avond is dat cabaretier en schrijver Freek de Jonge.

Vrijdag 14 oktober 2016, aanvang 20:15 uur
Kaartjes: €15,-
Reserveren via info@vermaning-krommenie.nl of 06-10 8381 94
Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
www.deandersons.nl

VERWONDERING IN ‘T NOORDERHUYS
met Freek de Jonge als speciale gast

Op vrijdag 14 oktober is een try-out van ‘Hier Dooft Niets’ te zien in Krommenie; in een tournee langs bijzondere locaties kan het prachtige Noorderhuys natuurlijk niet ontbreken. Het kerkje uit 1703 is één van de oudste gebouwen van Krommenie. Te gast is cabaretier en schrijver Freek de Jonge.

De pers over voorgaande voorstellingen: “Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

hier-dooft-niets-de-andersons-uitsnede-foto-roxanne-hellevoort-naamsverm-verpl-en-freek