Blog

17 november 2018 Vermaning Krommenie
Home / Concert - Voorstelling  / “What the Gluck?” (17-11-2018)

Quirine Melssen is standup diva. Dat houdt in dat naast klassiek zangeres ook een performer is. Hiermee onderscheidt zij zich van andere klassieke zangeressen. Met haar eigenzinnige aanpak neemt Quirine Melssen binnen de klassieke muziekwereld een unieke positie in.

Opera meets Standup Comedy

“What the gluck?” is een combinatie van opera en standup comedy.  Deze combinatie is uniek en bestaat nog niet.

Wat het ook bijzonder maakt is dat Quirine Melssen de interactie aangaat met het publiek. Je hebt het gevoel dat je onderdeel van het gebeuren bent. Door de humor enerzijds en de ontroering van de zang anderzijds worden de mensen in haar wereld gezogen. 

Een mooie bijkomstigheid is dat aan het einde van de show “What the gluck?” je de inns en outs van de opera Orfeo ed Euridice kent. Dat is super voor mensen voor wie de stap naar een echte opera vaak te ver weg is maar tegelijkertijd is het ook interessant voor een operapubliek; zij worden geconfronteerd met een totaal andere benadering.

Veel gehoorde opmerkingen zijn: Dit is zo’n vernieuwend concept, dit heb ik nog nooit meegemaakt, Ik heb gelachen en tegelijkertijd was ik ontroerd.

Kortom: een totale nieuwe beleving waarbij opera en standup comedy samen komen!

Kaartjes € 15,- p/p (inclusief drankje) te bestellen via info@vermaning-krommenie.nl

Aanvang: 20u  –  Noorderhoofdstraat 46 – Krommenie

 

No Comments
Post a Comment