Concert / Voorstelling
een mooi podium voor uw optreden

Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een concert, recital, theatervoorstelling of muziek­workshop dan is de Vermaning een mooi podium.

De zaal leent zich uitstekend voor barokensembles, kamermuziek en kleine bezettingen. Ook zang­groepen hebben al meermalen opgetreden in de Vermaning en zijn enthousiast over het podium. Daarbij is dit Vermaanhuys interessant voor theater en andere voordrachtskunsten.

De zaal heeft een goede akoestiek door de hoogte van het gebouw. De galm, die je in een kerk vaak hoort, is echter niet te groot door het intieme formaat van de ruimte en het zand op de vloer. De hoge ramen zorgen voor genoeg licht maar het is ook mogelijk de zaal te verduisteren met de aanwezige gordijnen. De kunstmatige verlichting zorgt voor een intieme sfeer. Het is daarbij mogelijk de kaarsen in de authentieke kroonluchters aan te laten steken voor een gezellige ‘finishing touch’.

De rieten stoelen maken elke gewenste opstelling mogelijk. Wil je gebruik maken van ander meubilair in de kerk dan kan dat natuurlijk ook. Naast de 40 verplaatsbare stoelen bieden de vaste banken langs de muren van het gebouw plek voor ongeveer 60 personen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

concert voorstelling Krommenie t Noorderhuys3
Exposities Krommenie t Noorderhuys
concert voorstelling Krommenie t Noorderhuys3